Thursday, 10 January 2013

SELAMAT TINGGAL UUM UNTUK SEMESTER PERTAMA 2012/2013..

Assalamualaikum n peace yoe!!^^

Selamat tinggal UUm menjadi entri En riYo pada pagi yang indah in...
Sekarang nie tengah get ready untuk bertolak balik sebenarnya, hasrat di hati, nk tungguu subuh sekejap, den bertolakklah ke kelantan darul naim.. negeri yang ku saYang... heheheh..

Sedar tak sedar, sekarang nie, saya dah berada di penghujung semester. Sekarang nie, saya dah semester tiga, dan lepas cuti ni, da sem 4!! wah, kelihatan sangat tua disitu. hehe,, walaupun fizikal nampak tua, tetapi, jiwa muda beb! :D..

Dikesempatan nie, saya ingin memohon maaf dari para sahabat yang mengenali dan kepada sesiapa yang membaca entri ini, saya memohon maaf dari ujong rambut, sampai hujung kaki, sekiranya ada tersalah kata, tersilap bicara,, andai ada gurau tawa yang tidak disenangi oleh sahabat2 saya memohon maaf, kerana itu adalah kelemahan saya sendiri...

saya akan bertolak seorang diri je nie, doakan, keselamatan n kesejahteraan saya juga ea?? :D

kalau ada sumur di ladang,
boleh kita menumpang mandi..
kalau ada umur yang panjang..
moga kita bersua lagi..

selamat yer semua.. ^^


wasalam..

Tuesday, 1 January 2013

SELAMAT TAHUN BARU

Assalamualaikum n peace you!^^:)..

Sambutan tahun baru yang xberapa bererti pada tahun ini, hohoho,, disebabkan oleh berkebetulan berhadapan dengan final exam...

tetapi, tidak mengapalah, bila sudah abis exam nanti kite sambut la ye tahun baru tu..

by da way, abe mad nk ucapkan, selamat tahun baru, tanam azam baik2 n cuba capai walaupun azam tahun lalu belom tercapai.. :)

apa2 pon, perlu kita ingat, tahun 2012 tidak akan kita temui lagi, tidak kira la kite buat camane skalipon, kerana tahun 2012 sudah menjadi 1 sejarah..

oleh sebab itu, cuba hargai tahun 2013 dengan sebaik mungkin,.  coretlah Dia dengan kenangan2 manis, agar kenangan pada tahun ini dapat kita kenang disepanjang hidup kita.. :)

Sedang asyik memberi peringatan kepada orang lain, diri ini sendiri sudah lupa untuk dimotivasikan,, keh3x.. :P..  azam sy sendiri pada tahun ini, akan cuba untuk mencapai, atau melaksanakan dengan sempurna azam2 tahun lalu yang masih belom tercapai.. akan saya perbaiki solat saya, agar boleh cuba untuk bersoalat diawal waktu, akan cuba untuk menjadi orang yang ringan tangan dll,. xtau la mampu ke tidak ye??

tapi, tidak mengapalah, sekurang-kurangnya kita cuba, belum cuba, belom tentu, haa! ok lah, nk study la kejap, esk ade pper pentadbiran kewangan, blom study g nih, risau gak kalo pk, tp, xpe lah, xpyh pk.. ahahha :D eee, jahatnya DIRI INI!! 

ok lah, mog aketemu lagi.. 

assalamualaikum.wbt..