Thursday, 31 May 2012

makan malam yang megujakan!:)

pEtang tadi, ade seorang sahabat menjemput saya untuk menghantar beliau ke changloon!:)
semasa otw pulang, kedengaran pula perot berbunyi, jadi singgah sekejap di KFC changloon! hehehe

ni lar muke depan KFC changlon ketika siang! :)



selepas mengoder,. silala menjamu selera! tambah keju siket kat cheezy wedges!
 my pebret!! hehehe

kalau nanti sape2 dtg kfc, nk bwak balik, jangan lupa bwak blik ceezy wedges ko saya!! hehehhe

kali ni datang kfc bersama master cheF! en sAde haFIz!! 
nanty, kalo berpeluang, kami akan datang lagi, insyaALLAH..! hehehhe.

Wednesday, 30 May 2012

Kelas Ecs da tamaT! hhehehe


Hari ni pagi2 bangun bersemangat g klas eCS yg terakhir!:) harap2 sem depan xde la kne repeat lg! ahhahaa...


 melihat sahabat berdua, si gemuk dan si kurus tgah menunggu untuk meneruskan presentation yg terakhir!
mereka suka sgt prezent last2! ahahaha... ape nk jadi lor!:)


melihat clasmate yg lain membentangkan iklan mereka


tekun kesemuanya! ahahahha
berbaju merah itu lecturer kami! macam student jugak kn??:D 

kusyuk untuk memberikan markah untuk student kesayangan!


selesai kelas, cepat2 saya keluar kelas, menuju ke kereta kesayangan, sambil menunggu mereka2, lepak sekejap di tangga dimas! hehheh,, sambil memerhatikan gelagat student 'U'
 sambil melihat kereta buruk yang ku ada! yang banyak memberikan jasa kepada ku!

kalau ada orang mntak tukar kancil nie ngn viva! msty xtuka punye. hehehe.. 
ketika menunggu datang seorang makcik, tanye, dik bangunan pendidikan belah mana.? tgok atas, tgok bawah, tunjuk je, blakang sane lar makcik! :)tepi sebelah kanan.

esaimen owh esaimen.

masih ade lagi satu study case yg belom saya dan sahabat belom selesaikan sehinggakan kami da lupa mengenainya. dalam pada itu, sahabat saya masih belum pulang dari perantauan, esok petang saimen ni nk disubmitkan kerana tarikh luputnya sudah 2 minggu.. xtau la gimana esoknya nk menghadap muke lecturer tu.. harap2 xde sebarang masalah..:) 

sambil membuat saimen, sambil melihat sahabat saya memasak! ahahaha..

sangat kOmited memasak sehinga tidak menyedari saya mengambil gamba beliau! hehehhee.



inilah masakan beliau pada malam ini. masakan yang menyelerakan oleh master chef eN sade HafiZ!
terima kasih kerana bertungkus lumus memasak.! hehehe.. skarang kekenyangan sambung lar wat saimen walaupun mata mengantuk! hehehhe
walaupun menu hanya kakkung goreng kicap_budu_telor dadar+ nasi putih namun masih lagi umph! kalo org pndai masak ni masak! ahahahah



harapanku dapat menyelesaikan saimen hR ni sebaik mungkin! hehehehe.. insyaallah..

p/s: jangan tangguh keje lar..

date ngn biskut julies! hehehe

semalam, bila terbaca tentang contest : a date with julie's, terbukak hati nk menulis tentang julies biskut ni, yg sebenarya aku nie memang peminat tegar julies biskut, da banyak tong dah aku beli setakat dok dekat uum nih., hehehe.. bile bangun tido lewat nkg kelas, kucapai la salah satu biskut di dalam tong tersebut, kadang- kala, ada juga sahabat dari bilik sebelah turut menghulur tangan meminta biskut julies! kerana ingin berkongsi kasih sayang kami, jadi, kami berkongsilah biskut tersebut.! hehehe mesrakan kami? ni la poster tuh.. peraduan date with julie's

kepada sesiapa yg berminat nk menyertai pertandingan untuk berkongsi kasih dan sayang korang tentang julies biskut  dan nak menceritakan cerita yang sama seperti aku buat nih,, klik lar link yang aku linkan nih. hahhaa http://saaddoter.says.com/recommendations/julies-blog-2
jangan lupe ye korang! :)

itulah sahaja entri saya untuk hari ini..:) love u julies biscuit!!

Tuesday, 29 May 2012

show kat pbs ri tuh. :)


bersama ahli band kami..:) kura-kura kechik


video

kepada para sahabat, jangan lupa like page fb kiteorg! hehehhee

inilah saya :)

assalamualaikum wbt..
sy bernama muhammad zulaizie bin mohammad zu.
mempunyai 7 orang adik beradik
saya anak sulong
bercita-cita ingin menjadi perdana menteri ketika kecil dahulu(merepek)ahahahahha
meminati muzik, dan suka menyanyi walaupun suara xsedap. suke nak belajar alat muzik
dady ngn umi saya kedua2nya tidak bekerja.
nenek saya pun tidak bekerja jugak kedua2nye. hehhehe..
seorang yang nakal.:P suke bbuat kacau. lalallaa
itula sahaja untuk hari nim, nanty kalau sempat saya akan mengepost lagi, hahhaa
yg sebenornya, saya xtau pon nk gune blogger nih!